Un Nadal oriental arriba a Girona

a Actualitat/Cultura

Girona acollirà aquesta sisena edició del Gran Circ de Nadal que arriba, amb un nou espectacle anomenat FantÀsia ambientat en la cultura Àsiatica.

Logo del circ. Imatge: .clubdelsubscriptor.cat

I tornen enguany! Del 25 al 29 de desembre, el Pavelló d’Esports de Fontajau es transformarà en un gran circ estable capaç d’acollir una de les produccions circenses més sorprenents dels darrers temps: al damunt d’una pista de circ convencional de 14 metres de diàmetre evolucionaran fins a 43 artistes arribats de 3 països en un esclat de color i màgia.

Una de les actuacions de l’espectacle. Imatge: atrapalo.com

SOBRE FantÀsia
FantÀsia és l’homenatge a l’Àsia i a la Xina que es tradueix en una posada en escena i cuidada decoració. Una aposta pel circ internacional d’alta qualitat per tal que les famílies gironines es retrobin al voltant de la pista en aquestes festes tan especials. A més, la creació ve firmada per Circus Arts Foundation, productora de l’avalat Festival Internacional del Circ Elefant d’Or.

Des que es dóna a conèixer el projecte de la producció del Circ de Nadal es deixà constància de la voluntat de crear a Girona un espectacle similar al que ja tenien grans capitals europees com Amsterdam, Berlin, París, Stuttgart o Zurich. Per la qualitat de l’espectacle, el condicionament de l’espai, la comunicació i el nombre i resposta d’espectadors, el Gran Circ de Nadal ha respost a paràmetres semblants als grans circs nadalencs de les grans ciutats centreeuropees amb llarga tradició en aquest tipus d’espectacles.

Una de les actuacions de l’espectacle. Imatge: somcultura.com

CINC DIES DE TRANSFORMACIÓ!
La transformació del pavelló de Fontajau en Circ, l’extensa campanya publicitària, els catxés d’artistes de primer nivell, els seus viatges i el transport del seu material artístic o el gran equip de personal han fet d’aquests cinc primers Gran Circs de Nadal unes de les produccions escèniques més ambicioses de l’escena catalana de les darreres temporades.

Una setmana abans l’estrena del Gran Circ Nadal de Girona, el Pavelló de Fontajau començarà a experimentar una important transformació per tal d’obrir de nou les seves portes amb totes les comoditats d’un càlid circ estable capaç d’acollir una gran producció internacional. Fins a 12 empreses participaran activament en aquesta mutació de cada espai.

Una de les actuacions de l’espectacle. Imatge: atrapalo.com

MÉS DE 12.000 ENTRADES VENUDES
L’espectacle d’aquest any consta de 10 representacions al llarg dels 5 dies que durarà el Circ de Nadal, cada una de les quals amb un aforament de 2.400 seients. Fins al moment, Circus Arts Foundation ja ha venut 12.000 entrades.

Una de les singularitats d’aquesta nova edició serà la incorporació de l’acompanyament musical en directe. Aquest fet només ha passat en dues edicions, i aquesta serà la tercera. En aquesta ocasió es comptarà amb l’acompanyament en directe de 8 músics que estaran dirigits per Pierre Pichaud.

A més, com en les darreres edicions, l’organització regalarà 200 invitacions a persones amb pocs recursos a través de Càritas i de Serveis Socials de l’Ajuntament. Amb aquesta iniciativa, es vol acostar la màgia del circ també a les persones que no poden gaudir d’espectacles com aquests per les seves limitacions econòmiques.

El Gran Circ de Nadal pretén consolidar-se com una de les principals activitats del Nadal de Girona, aplegant al voltant de la seva pista tant espectadors gironins com d’altres arribats a la capital provincial per a gaudir de l’espectacle i dels seus altres atractius: els de tot l’any i els que brollen especialment en aquestes dates tan entranyables.

Una de les actuacions de l’espectacle. Imatge: quedatgirona.cat

HORARIS DE REPRESENTACIONS
Dimecres, 25 de desembre · 18.30h
Dijous, 26 de desembre · 11h i 18.30h
Divendres, 27 de desembre · 16.30h i 19.30h
Dissabte, 28 de desembre · 12h, 16.30h i 19.30h
Diumenge, 29 de desembre · 11.30h i 17h

Les cinc primeres edicions del Gran Circ de Nadal de Girona han congregat més de 17.000 espectadors cadascuna, en produccions internacionals de primera qualitat totalment diferents. Fins ara hem vist: Sobre Gel, el desembre de 2014;  Màgic, el desembre de 2015; Orient, el desembre de 2016; Sobre Aigua, el desembre de 2017 i Sobre Gel 2 el darrer any. L’èxit de convocatòria i de crítica han convertit aquesta producció, amb només cinc edicions, en una de les activitats de Nadal de millor acollida per les famílies gironines.

Tags:

Hola soc en Pau , faig 4rt D'eso a la escola Bell-lloc del pla i visc a Girona m'agrada el cinema i jugar a futbol. De gran m'agradaria treballar de periodista. Hola soy Pau, hago 4º DE ESO en la escuela Bell-lloc del pla y vivo en Girona me gusta el cine y jugar al fútbol. De mayor me gustaría trabajar de periodista.

El més recent de

Anar a dalt