ShBarcelona

Tradicions: consumisme o felicitat?

a Cultura/Vida

L’època més apreciada per la majoria de persones al món és el Nadal.  En aquest temps, la gran part de la gent gaudeix de la millor companyia: la família, els amics… a més a més, a Catalunya gaudim d’unes extraordinàries tradicions: el tió, els reis, el dia de Cap d’Any… entre d’altres. ¿Però, és necessari mantenir aquestes tradicions que només fan que impulsar al consumisme? 

Adolescents.cat

Des del meu punt de vista, trobo que és essencial mantenir i preservar aquestes tradicions, ja que al cap i a la fi, és un dels pilars fonamentals perquè la cultura sigui  creixent de mica en mica. També, trobo que aquestes tradicions són importants, car et fan estar amb la família, amics… i crec que és cabdal poder disfrutar d’aquests moments.

No obstant això, no crec que sigui necessari comprar i comprar regals per fer feliç a la gent. Sempre estem intentant buscar un obsequi per intentar satisfer a la persona que volem fer content, trobo el que no ens donem compte és que potser el regal que volem no són aquests, senzillament, el que volem és estar envoltat de la gent que et fan fer feliç i et fan ser tu.

En conclusió, trobo que potser tenim una visió equivocada de les tradicions i crec que hem de fer un canvi important en aquest tema.

Curiositats.cat

Em dic Martí Pagès, sóc un noi de 15 anys que viu a Girona. Estudio 4t d’ESO a l’escola Bell-lloc del Pla, on també jugo a l’equip de futbol. Les meves aficions principals són llegir llibres (sobretot d’història), mirar pel·lícules amb els amics i tocar la trompeta. A més a més m’agradaria esmentar que sóc una persona seriosa al principi, però quan em vas coneixent, vas veient que sóc una persona molt divertida, simpàtica, lleial i respectuosa. De gran m’agradaria viatjar i conèixer pobles, llengües i cultures diferents. El meu instagram és @marti.pages_. Me llamo Martí Pagès, soy un chico de 15 años que vive en Girona. Estudio 4rt de la ESO en Bell-lloc del Pla, donde también juego en el equipo de fútbol. Mis aficiones principales son leer libros (principalmente de historia), mirar películas con mis amigos y tocar la trompeta. Además me gustaría decir que soy una persona seria al principio, pero cuando me conoces bien te das cuenta que soy una persona divertida, simpática, leal y respetuosa. De mayor me gustaría viajar mucho y conocer pueblos, lenguas y culturas diferentes. Mi instagram es @marti.pages_.

El més recent de

Els (gran) Manel

Manel han estat uns dels grans protagonistes en aquests dos últims mesos…

Anar a dalt